Légifotó készítés, drón fotó készítés

Ahogyan mi csináljuk...

Légifotó készítésnél, amit mindig megkérdezünk, hogy mi lesz a kép célja? Egy családi ház fotózásánál az ingatlan környezete és annak hangulata az elsődleges vonzerő a leendő vásárlók számára. Egy ipari ingatlan fotózásánál sokszor az ingatalanhoz tartozó infrastruktúra bemutatása, fő és bekötő utak távolsága az elsődleges. Itt is seregnyi olyan fogás van, amit ki kell használjunk. Kiskereskedelmi ingatlan légi fotózásán általában mindig a legforgalmasabb időpontot választjuk, amikor sok a gyalogos és az autó. Egy üdülőhely fotózásánál viszont egészen más szempontok kerülhetnek előtérbe. Nem fotózunk dugig tömött, vagy szemetes vízpartot, kétes alakokat az épület előtti utcán. Ha minden ideális, még a legjobb napszakot és fényviszont kell megtaláljuk, amikor lesz „egünk”, tehát szép felhők is vannak.

A légifotózás a hazai légtér igénylési szabályozás miatt egyáltalán nem egyszerű, ezért nem mindig kapunk ideális feltételeket. Nem ideális körülmények okán a fotós utómunka is jelentős időráfordítást igényel. Felhők sokszor utólag kerülnek a képre és eltüntetjük a nem odaillő dolgokat, színt javítunk. Sokat számít még a drónfotós egyedi látásmódja is.

euDRONE Drónvideó

[email protected]

+36 30 566 9455

facebook oldalunk

Telefonon elérhetőek vagyunk hétfőtől vasárnapig 9-19 óráig. Ennél korábbi, vagy későbbi időpontban kérlek inkább írj sms-t, vagy e-mailt.

Az euSALESMAN Kft a Magyar Nemzeti Drón Szövetség és a Drónpilóták Országos Egyesületének tagja.

Ajánlat kérés

6 + 15 =

Az űrlap elküldése után az adataidat az adatkezelési tájékoztató alapján kezeljük.