Miskolc iparterület légifelvétel

A légivideóval Miskolc külterületén lévő iparterületet kellett bemutatnunk.

A légifelvétellel az iparterületet kellett bemutatnunk Miskolc külterületén, mert a COVID korlátozások miatt a leendő vevő nem tudta személyesen megtekinteni. A területen minden van, ami ipari szempontból lényeges. Közel van a városhoz és minden szükséges infrastruktúra megtalálható. Az első feladat volt, hogy a kapott GPS koordináták alapján megjelöljük a helyszínt, ehhez be kellett járjuk a teljes területet és kijelölni azon pontokat, amire a vágás során húzhatjuk a képzeletbeli kerítést, majd a helyszínről egyeztetni, hogy valóban jó helyen járunk-e? A bejárás során valami nagy fekete állat volt az erdősávban, ami egy pillanatra a “meneküljön ki merre lát” érzést hozta és elszaladtunk. Hangoskodva és botokkal zajongva visszamentünk és már nem láttuk. 🙂

A korábbi napokon át tartó esőzés miatt a terület kész dagonya volt. A légivideó elkészítése végül gyorsan ment, egy pontról be tudtuk repülni az egészet. Abszolút rutinfeladat volt, a vágás és területmegjelölés volt érdekesebb, illetve, hogy ne legyen unalmas a légivideó, mert egy ipari földterületen igazából túl sok mindent nem lehet “művészkedni”.

Köszönjük a Megrendelőinknek, hogy együtt dolgozhattunk! Nagyon élveztük a munkát! Később a híradóban láttuk, hogy medve volt a környéken. Ittunk is egyet a maci egészségére, bár őszintén reméljük, hogy nem a mackót láttuk! 🙂

A videó lejátszó jobb alsó sarkában hozzáférsz a beállításokhoz a fogaskerék ikonra kattintva. Itt a minőségre kattintva át tudod állítani az alapértelmezett beállítást. A magasabb pixelszám a jobb minőséget jelöli, de mobilnetet használva vigyázz, az adatforgalmadat is jobban fogyasztja!

euDRONE Drónvideó

[email protected]

+36 20 257 8377

facebook oldalunk

Telefonon elérhetőek vagyunk hétfőtől vasárnapig 9-19 óráig. Ennél korábbi, vagy későbbi időpontban kérlek inkább írj sms-t, vagy e-mailt.

Pilótáink tagjai a Magyar Nemzeti Drón Szövetségnek

Ajánlat kérés

11 + 6 =

Az űrlap elküldése után az adataidat az adatkezelési tájékoztató alapján kezeljük.